Download de brochure voor ons PYLOT Essential platform

Maak kennis met Jarl

Vanaf het begin van deze maand heeft PYLOT er een nieuwe collega bij. Per 1 februari 2022 is Jarl Blok gestart als Sales Manager. Jarl is een bekende uit de sector. Hij heeft 18 jaar bij Paardekooper / Van der Windt Verpakkingen gewerkt, waar hij verantwoordelijk was voor de internationale markt voor verpakkingsmaterialen voor de agri- en hortisector in Noord-Amerika. De laatste jaren lag daarbij vooral de focus op de Zuid-Europese markt en Polen.

Nieuws

Nieuwe troef voor PYLOT, Jarl Blok nieuwe Sales Manager

“Na 18 interessante jaren was het tijd voor een nieuw avontuur. In deze periode heb ik veel klanten geassisteerd bij hun verpakkingsvraagstukken en inzicht gekregen in de industrie en de processen. Een mooie periode, maar ik was klaar voor een andere richting.

Mijn nieuwe avontuur brengt me bij PYLOT. Er zijn ontzettend veel mooie ontwikkelingen in de hortisector op het gebied van platformen en artificiële intelligentie. En PYLOT is er daar één van. Het telen makkelijker maken met een mooi en compleet product. Een platform wat hard werkt om met AI klanten te ondersteunen. Een platform wat staat voor kwaliteit en performance.

Het mag duidelijk zijn dat ik deze mooie uitdaging met beide handen aanpak. Telers adviseren hoe hun processen en plant-strategieën verder te optimaliseren. Met meer datagedreven telen de industrie te kunnen verduurzamen en uiteindelijk de wereldbevolking te voorzien in hun voedselbehoefte”, aldus Jarl.

PYLOT zet haar groei door, als organisatie én met de uitbreiding van nieuwe functionaliteiten. Om onze groeiende internationale klantenbase te ondersteunen zal het platform op korte termijn beschikbaar komen in 7 talen. Ook wordt er een functionaliteit toegevoegd wat telers gaat helpen in het opstellen van hun korte termijn oogstvoorspelling.


PYLOT

Alles uit een kas halen wordt steeds eenvoudiger. Want met PYLOT werkt u niet alleen op ervaring, onderbuikgevoel en intuïtie, maar op bruikbare en relevante data. PYLOT is een slim managementsysteem dat data uit hightech kassen analyseert, interpreteert en de resultaten overzichtelijk presenteert in een gebruiksvriendelijk dashboard. Een systeem dat eenvoudig andere software integreert en dat leert, groeit en steeds verder wordt uitgebreid met nieuwe mogelijkheden. Zo heeft u altijd alle tools om te weten wat er speelt, bij te sturen en te optimaliseren. Data met een doel. PYLOT is dan ook omarmd en ingezet door zowel telers, eigenaren, crop consultants en investeerders in talloze landen. Allemaal met dezelfde ambitie: grip on growing. 

jarl.blok@pylot.nl

Jarl Blok

Kom in contact met 1 van onze specialisten

Vul uw gegevens in en uw vraag of opmerking. U hoort snel van ons!

Back to top