Rapport Data Kwaliteit

Powered by KUBO

Rapport Data Kwaliteit

Om de betrouwbaarheid van rapporten te waarborgen, is het absoluut noodzakelijk om gegevens regelmatig en op de juiste manier in te voeren. Daarom is het uiterst belangrijk dat plannen, oogst gegevens en metingen regelmatig door uw werknemers worden bijgewerkt. Dit kan een uitdaging zijn als je een kas hebt van  substantiële omvang met een groot aantal afdelingen, plantcycli en variëteiten? Het controleren van elke plantcyclus met betrekking tot plannen, oogst en metingen is tijdrovend. Tijd die het management normaal gesproken niet heeft en efficiënter kan inzetten.

PYLOT is gemaakt en ontwikkeld om het kweken te vergemakkelijken en kostbare tijd te besparen bij het beheer van de kas. PYLOT introduceert graag de nieuwe functie "Data kwaliteit rapport".

Het "cloud" pictogram in de rechterbovenhoek van de webpagina geeft aan of de ingevoerde gegevens (on)volledig zijn. Met een rode stip wordt aangegeven dat niet alle vereiste gegevens in PYLOT zijn ingevoerd. Het ontbreken van de rode stip geeft aan dat alle gegevens in het systeem zijn ingevoerd en dat u op de rapporten kunt vertrouwen. Wanneer u het (cloud)pictogram voor data kwaliteit selecteert, presenteert PYLOT de informatie over plannen, oogsten en metingen per plantcyclus. Ontbrekende informatie kan eenvoudig worden getraceerd en voltooid.

Ons nieuwe rapport brengt U een stap dichterbij ons motto; Make Growing Easier.