Versie management van oogst plannen

Powered by KUBO

Versie management van oogst plannen

De planning van de oogst is een belangrijk startpunt voor de activiteiten van het complete teeltproces. Dit proces initieert de aanschaf van verbruiksgoederen, de voorbereiding van compartimenten, het opstellen van een verkoopplan en het bouwen van bedrijfsmodellen. PYLOT is een van de weinige tuinbouwplatforms waarmee u eenvoudig oogstplannen binnen het platform kunt opstellen. Tevens stelt PYLOT u in de gelegenheid het oorspronkelijke plan te vergelijken met de werkelijke oogstresultaten door duidelijke overzichten en rapporten.

Voortdurende veranderingen in het weer, de marktvraag en ziekten bij planten, zijn ontwikkelingen die niet altijd kunnen worden voorzien. Deze ontwikkelingen zijn realistisch en hebben invloed op het oorspronkelijke oogstplan. Met PYLOT kunt u uw plan aanpassen aan de nieuwe omstandigheden zonder uw historische gegevens te verliezen. Waardevolle gegevens voor beheerders en eigenaren van kassen, beheer- en handelsbedrijven en kwekers die op deze informatie vertrouwen. Initiële versies van plannen zijn nodig voor analytisch werk om de planningsnauwkeurigheid in de toekomst te verbeteren.

Onze nieuwe update bevat de functionaliteit van oogstplanbeheer en brengt het platform naar het volgende niveau: PYLOT ondersteunt versiebeheer van oogstplannen en stelt u in staat om de geschiedenis van aanpassingen duidelijk en snel te volgen. U blijft inzicht houden in het initiële plan en u kunt aanpassingen herstellen naar een van de vorige versies. U verliest nooit historische gegevens en blijft altijd op de hoogte van uw aanpassingen. Met de nieuwe update houdt u wijzigingen bij en weet u door wie en wanneer deze zijn gemaakt, welke versies actueel zijn en eerdere versies blijven beheren.

Daarnaast is het mogelijk om een ​​samenvattend rapport te genereren van de geplande oogst van een bepaald jaar met de mogelijkheid om de volgende filters toe te passen:

Gebaseerd op meeteenheden:

  • kg / m2
  • kg

Op basis van gewassen:

  • tomaat
  • komkommer
  • anderen (afhankelijk van specifieke locatie)

Gebaseerd op andere parameters:

  • variëteit
  • kas
  • Type

Met de nieuwe functionaliteit zijn papieren rapporten en Excel-bladen overbodig. Start met het digitaliseren van uw bedrijf en krijg volledige controle over het planningsproces. Test onze nieuwe functie en ervaar  hoeveel eenvoudiger en handiger het planningsproces is. PYLOT - Maak het groeien eenvoudiger!