Download de brochure voor ons PYLOT Essential platform

Features

Wij geloven dat alle data die moderne kassen genereren, u moet helpen. Nu maken ze uw werk vaak ingewikkeld omdat u tijd moet investeren in analyseren en interpreteren.

Daarom ontwikkelden wij PYLOT. Een slim managementsysteem dat data analyseert, interpreteert en de resultaten overzichtelijk presenteert. Zodat u weet wat er speelt, kunt bijsturen als het nodig is en zo uw oogst kunt optimaliseren en uw rendement verhogen. 

PYLOT is Software As A Service. U investeert dus niet in nieuwe hardware. Wel in een systeem dat u helpt om meer uit uw kassen te halen. Waar ook ter wereld.

Features
Crop Cycles

Oogsten plannen, bijsturen en vergelijken

Plannen is vooruitkijken. Met Crop Cycles stelt u heel eenvoudig oogstplannen op, past ze gaandeweg aan, bewaakte ze en vergelijkt ze met de echte resultaten. Het maakt papieren rapporten en Excel-bladen overbodig. PYLOT presenteert de gestelde oogstdoelen en de voortgang in heldere visuals. Voor een goed en helder overzicht van uw teeltschema en KPI’s.

Bekijk feature video
Unrealised Potential

Krijg het beste advies over je plant strategie

Tijdens het groeiproces analyseren telers actuele en historische teeltgegevens om de beste plantstrategie voor hun gewas te bepalen. Wat als... u een tool zou hebben welke de historische gegevens voor u analyseert en instellingen adviseert om de prestaties te verbeteren het maximale potentieel bereikt kan worden.

Het model ondersteund bij het analyseren van uw gegevens en doet aanbevelingen om uw strategie te optimaliseren. Het is alsof je in een moderne auto rijdt. Alle beschikbare systemen helpen bij het bereiken van uw bestemming, maar u zit nog steeds aan het stuur.

Unrealised Potential
Climate insights

Registreer afwijkingen, onderneem actie

U wilt niet continu alle gegevens over de temperatuur en/of de luchtvochtigheid bijhouden? U wilt weten wanneer er afwijkingen zijn die uw oogst beïnvloeden? Zodat u problemen op kunt lossen en ze zelfs voor kunt blijven?

Climate Insights registreert en filtert data in real-time. Wijkt er iets af? Dan registreert PYLOT dat en ziet u het in uw dashboard. Die informatie helpt u onverwachte afwijkingen te verklaren en, nog belangrijker, in de toekomst te voorkomen.

Bekijk feature video
Benchmarking tool

Welke kas en gewas presteert het beste?

PYLOT verzamelt en verwerkt alle gegevens van de 5 meest gebruikte kas klimaat-systemen. Maar uw PYLOT dashboard ziet er bij alle vijf hetzelfde uit.

Dat maakt het vergelijken van verschillende kassen en systemen makkelijker dan ooit. In een oogopslag weet u welke kas het best rendeert. En hoe u de andere kassen ook op dat niveau kunt brengen. Maar PYLOT gaat nog verder. Met een unieke feature: vergelijk uw data met die van collega’s en ontdek nog meer optimalisatie-kansen.

Bekijk feature video

Ervaar de kracht van PYLOT specifiek voor uw teelt. Vraag vandaag nog een gratis trial van 30 minuten aan met een van onze experts.

Boek Gratis Demo
PYLOT dashboard

Realtime overzicht

PYLOT geeft u een realtime, gebruiksvriendelijk, overzichtelijk dashboard met alle data uit uw kas of kassen. U krijgt inzicht, overzicht en alle informatie die u helpt uw rendement te verhogen. Bekijk alleen relevante en actuele gegevens op uw desktop, tablet of mobiel, neem onderbouwde beslissingen en stuur bij als dat nodig is.

Bekijk feature video
Betrouwbare en nauwkeurige oogstprognose

Harvest forecast

Met de feature Harvest forecast biedt PYLOT de teler alle relevante data, berekeningen en hulpmiddelen om een betrouwbare en nauwkeurige oogstprognose te maken en te communiceren.

PYLOT presenteert de gegevens en berekeningen met behulp van hun Data Assistent. De Data Assistent presenteert cruciale data in verschillende widgets en voorziet de teler van accurate informatie die hij/zij nodig heeft om te analyseren en een oogstprognose te maken. 

Video Harvest forecast
Full-service

PYLOT biedt meer

Met PYLOT analyseert u snel en eenvoudig data van voorgaande teelt-cycli. In een oogopslag ziet u wat er goed ging en wat er beter kan. PYLOT gebruikt deze gegevens om voorspellingen te doen en om de volgende cycli heel gemakkelijk te plannen. Hoe meer data PYLOT heeft verzameld, hoe nauwkeuriger die planning en de bijbehorende prognoses worden. Zo geven in het verleden behaalde resultaten wel een garantie voor de toekomst.

Boek een Gratis Demo
  • PYLOT biedt de mogelijkheid om extra informatie te laten analyseren
  • Upload foto's van gewassen om experts op afstand mee te laten kijken
  • Krijg advies over je plant strategie en bereik het volle potentieel
  • PYLOT is continu in ontwikkeling
  • Bijna maandelijks nieuwe features
Back to top