In touch with your greenhouse

Powered by KUBO

Grip on growing

Telen in een hightech kas is een complex en ingewikkeld proces. Met grote uitdagingen en cruciale beslissingen. Maar wat als u dat kunt doen op basis van alle relevante data uit de kas, verzameld op een platform dat begrijpt waar u mee bezig bent? Meet PYLOT. Een nieuw, innovatief managementsysteem ontwikkeld vanuit jarenlange ervaring in de kassenbouw. Om het telen in hightech kassen zo makkelijk mogelijk te maken. PYLOT maakt alle gegevens uit de kas transparant en overzichtelijk en beschikbaar op alle mogelijke devices. Zodat u op elk moment, waar dan ook, kunt bijsturen, beslissingen kunt nemen en het maximale uit de kas kunt halen. PYLOT puts you in control. Of u nu een teler, entrepreneur of investeerder bent. Grip on growing.

Wij begrijpen:

 • De eisen van telers en de uitdagingen waar ze mee geconfronteerd worden;
 • Het commerciële belang van entrepreneurs en investeerders;
 • Dat de klimaatomstandigheden, natuurlijke energiebronnen en teeltmethoden overal ter wereld anders zijn.

Stabiele en winstgevende productie

PYLOT opent de deur naar een stabiele en winstgevende productie. Naar maximale controle over investeringen, prestaties en kosten. Of u nu ervaring heeft in de tuinbouw of niet. En of u nu een kas wilt beheren of er een wilt financieren. PYLOT geeft u alle inzichten die u nodig heeft om het telen in hightech kassen zo makkelijk mogelijk te maken. Zo weet u precies wat u erin stopt, wat de omstandigheden zijn en wat uw harde werk u uiteindelijk oplevert. Zodat u uw gewas en de opbrengst echt kunt beheren en sturen. En in contact staat met uw kas.

Hoe PYLOT werkt

PYLOT werkt in de cloud en bundelt alle data van de klimaatcomputer in de kas, zoals warmte, licht, voeding en energie. Dit kan handmatig verder worden aangevuld met bijvoorbeeld gegevens over arbeid, plantcycli, plantbare planten (op basis van kwaliteit) en oogstplannen. Deze data wordt vervolgens weergegeven op een duidelijk en overzichtelijk dashboard dat we hebben ontwikkeld op basis van onze ervaring in de glastuinbouw en kassenbouw. En met uw eisen als uitgangspunt. Zo krijgt u meer inzicht thema's als oogst, gewasprestaties, gewasgroei, KPI-plannen, klimaat en fenologie. PYLOT maakt een complex en ingewikkeld proces inzichtelijk.

Versie PYLOT Basic 1.0

De eerste versie van PYLOT biedt zeer interessante functies voor een goed inzicht en duidelijk overzicht. PYLOT Basic combineert uw plannen met alle data over de omstandigheden en uw opbrengst. PYLOT wordt voortdurend verder ontwikkeld. Binnenkort introduceren we nieuwe slimme ontwikkelingen.

Vereenvoudigen

Alle data wordt verzameld in een gebruiksvriendelijk dashboard om u 24/7 een realtime overzicht te geven. Zo kunt u de data analyseren, betere beslissingen nemen en een voorspelbare groei beheren. En heeft u meer controle. Via pc, tablet of smartphone.

Optimaliseren

Dankzij slimme aanbevelingen kunt u uw strategie verbeteren om de gewasgroei en het kasbeheer te optimaliseren. Voor meer controle over het teeltproces.

Versnellen

Als u eenmaal heeft ontdekt hoe gebruiksvriendelijk PYLOT is, houdt u meer tijd over om te doen wat u het liefste doet. En uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

PYLOT

 • Biedt een duidelijk overzicht van alle data uit de kas
 • Ontwikkeld op basis van 75 jaar ervaring in de tuinbouw
 • Compatibel met alle bekende klimaatcomputers
 • Alle data is veilig
 • Gemaakt door jonge innovatieve specialisten
 • In de cloud
 • Beschikbaar voor vrijwel alle devices
 • Realtime overzicht, 24/7
 • Gebruiksvriendelijk, duidelijk dashboard

PYLOT updates

Wat gebeurt er allemaal rond PYLOT? En wat moet u weten om meer grip te krijgen op uw teelt? Houd deze website in de gaten. Hier houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Powered by KUBO

PYLOT is ontwikkeld op basis van KUBO’s kennis van en ervaring in de tuinbouwsector. KUBO biedt Full-Service Grow Concepts en heeft ruim 75 jaar ervaring met het bouwen van duurzame hightech kassen. Wij begrijpen het teeltproces en de kassenbouwtechnologie en we weten wat entrepreneurs nodig hebben. Ons doel is om het telen in hightech kassen makkelijker te maken. Dit doen we met ons Full-Service Grow Concept. Meer weten? Ga dan naar de website van KUBO.

Kom in contact

Vul uw gegevens en uw vraag of opmerking in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!