Download de brochure voor ons PYLOT Essential platform

Continue Verbetering & Data-protectie

Op ons pad van continue verbetering brengen we regelmatig nieuwe functies en optimalisaties uit. Hiervan profiteren onze klanten direct tijdens hun dagelijks gebruik van het PYLOT platform. Van onze huidige gebruikers nemen we veel goede ideeën over en implementeren die dan ook graag zo snel als mogelijk in PYLOT. Dit snelle ontwikkelen is een deel van onze strategie om dé essentiële data-tool te worden in hightech kassen!

Nieuws
Continue Verbetering & Data-protectie

Continue Verbetering & Data-protectie

Deze verbeteringen lopen parallel met andere grotere, nieuwe platformfunctionaliteiten die we ontwikkelen op basis van onze eigen expertise en toekomstvisie op de tuinbouwsector. Want we zijn vastbesloten om die toekomst samen met onze gebruikers vorm te geven.

Wat is er nieuw in het PLYOT platform?

  1. Light Use Efficiency (tbv uw belichtingsstrategie) – berekening in PYLOT
  2. Integratie van energiemeters
  3. 2-factor authenticatie
  4. Verbeterde gebruikerservaring in de functionaliteit ‘Oogstprognose”
  5. Verbeterde navigatie tussen Plantcycli

Hieronder vindt u kort wat extra informatie met betrekking tot deze nieuwe items.

Licht Use Efficiency (LUE) – berekening in PYLOT

Een nieuwe berekende parameter, Light Use Efficiency (LUE), is nu beschikbaar in PYLOT!

LUE definieert de vegetatie-efficiëntie van het omzetten van stralingsenergie in biochemische energie door middel van fotosynthese. De LUE-parameter zal u informeren hoe effectief de opstelling van uw belichtingsstrategie is. LUE is niet iets triviaals om zelf live te proberen te berekenen, maar met behulp van PYLOT is de berekening eenvoudig beschikbaar in het PYLOT platform, 24/7.

Integratie van energiemeters

PYLOT ondersteunt zowel geautomatiseerde als handmatige invoer van gegevens. Idealiter zou alles geautomatiseerd moeten zijn. En om hierin te ondersteunen informeren we u graag dat we een softwaretool hebben gemaakt die automatisch meterstanden van externe sensoren/systemen verzamelt en beschikbaar maakt in PYLOT.

Zo ondersteunen we nu bijvoorbeeld het inlezen van meterstanden van Schneider Electric en voegen we deze toe als een dagelijkse geaggregeerde waarde in PYLOT. Als u integratie van slimme energieverbruiksanalyse voor uw locatie nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op.

2-factor authenticatie

Bescherming van gegevens is een cruciaal onderwerp. Want de data zijn volledig eigendom van onze klanten. Gegevens die dus veilig moeten zijn. Om desgewenst het beveiligingsniveau nóg meer te verhogen hebben we een 2-factor authenticatie (2FA) ontwikkeld voor de inlogpagina van het PYLOT platform.

2FA is een extra beveiliging die kan worden ingezet om mensen in te laten loggen op het PYLOT platform. De 2FA kan op verzoek van onze klanten worden geactiveerd. Na het invoeren van de gebruikersnaam en het wachtwoord moet de gebruiker een code invoeren die wordt verstrekt via een sms-bericht. Als je 2FA nodig hebt, neem dan contact met ons op.

Verbeterde gebruikerservaring “Oogstprognose”

Wederom is er een optimalisatie gemaakt voor onze Oogstprognose-functionaliteit. Er is een nieuw filter toegevoegd aan de rapportagepagina. Dit maakt het mogelijk om een bepaalde tijdsperiode van getoonde gegevens te selecteren. Het is een nuttige verbetering die betrekking heeft op een aantal specifieke klantscenario's.

Verbeterde navigatie tussen Plantcycli

Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij PYLOT, daarom hebben we een nieuwe knop toegevoegd om gemakkelijk te schakelen tussen afzonderlijke teeltcycli. Wanneer u zich in een teeltcyclus bevindt (bijv. oogst- of plantmetingen invoert) en tussen cycli wilt wisselen, kunt u eenvoudig via deze nieuwe knop van teeltcyclus wisselen. Vervolgens wordt de nieuwe door u geselecteerde cyclus in dezelfde weergave geopend.

Absoluut een verbetering die klikken bespaart tijdens het overstappen. Het bespaart je tijd en maakt het kweken gemakkelijker.

PYLOT houdt nooit op met werken aan het verbeteren van het platform en het (hierdoor) makkelijker maken van uw werk!

Kom in contact met 1 van onze specialisten

Vul uw gegevens in en uw vraag of opmerking. U hoort snel van ons!

Back to top