Download de brochure voor ons PYLOT Essential platform

Over PYLOT

PYLOT geeft u een realtime, gebruiksvriendelijk, overzichtelijk dashboard met alle data uit uw kas of kassen. U krijgt inzicht, overzicht en alle informatie die u helpt uw rendement te verhogen. Bekijk alleen relevante en actuele gegevens op desktop en mobiel, neem onderbouwde beslissingen en stuur bij als dat nodig is. PYLOT is toepasbaar voor 5 gewassen, voor de 5 meest gebruikte klimaatsystemen en in 5 talen. Voor PYLOT hoeft u geen nieuwe apparatuur of computers aan te schaffen. Met PYLOT haalt u alles uit uw kas.

Over PYLOT
Haal alles uit uw kas

In touch with your greenhouse

Alles uit een kas halen wordt steeds eenvoudiger. Want met PYLOT werkt u niet alleen op ervaring, onderbuikgevoel en intuïtie, maar op bruikbare en relevante data. PYLOT is een slim managementsysteem dat data uit hightech kassen analyseert, interpreteert en de resultaten overzichtelijk presenteert in een gebruiksvriendelijk dashboard. Een systeem dat eenvoudig andere software integreert en dat leert, groeit en steeds verder wordt uitgebreid met nieuwe mogelijkheden. Zo heeft u altijd alle tools om te weten wat er speelt, bij te sturen en te optimaliseren. Data met een doel. PYLOT is dan ook omarmd en ingezet door zowel telers, eigenaren, crop consultants als investeerders in talloze landen. Allemaal met dezelfde ambitie: grip on growing.  

Data met een doel

Haal meer uit elke kas en elk gewas

Wij geloven dat alle data die hightech kassen genereren, u moet helpen. Nu maken ze uw werk vaak ingewikkeld omdat u tijd moet investeren in het verzamelen, samenbrengen, analyseren en interpreteren. PYLOT maakt van ruwe data direct bruikbare managementinformatie gepresenteerd in een gebruiksvriendelijk, overzichtelijk dashboard. Data met een doel. Of u nu teler, eigenaar, crop consultant of investeerder bent.

Kom in contact met 1 van onze specialisten

Vul uw gegevens in en uw vraag of opmerking. U hoort snel van ons!

Back to top