Download de brochure voor ons PYLOT Essential platform

Testimonials

Met trots presenteren wij een aantal klanten

Testimonials

Door het gebruik van PYLOT is de communicatie tussen onze telers en hun adviseurs een stuk efficiënter geworden - alles realtime te zien en te reageren

Onze volgende stap is het actief inzetten van Benchmarking in al onze bedrijven met de hulp van PYLOT

De ondersteuning die we krijgen van het PYLOT team is uitzonderlijk

Mads Ulrik Pedersen CEO

Wij gebruiken PYLOT inmiddels 3 jaar en hebben al 7 productie locaties aangesloten op het platform.

Persoonlijk ervaar ik het platvorm van zeer toegevoegde waarde. Ik heb toegang tot mijn operationele informatie en de staat van mijn kassen. PYLOT stelt mij in staat om de historische en meest succesvolle teeltcycli te vergelijken met de huidige indicatoren. 

Voor mijn management heeft PYLOT het planningsproces vereenvoudigd en het stelt hen in staat om tijdig te reageren op mogelijke deviaties, nog voordat deze tot potentieel oogstverlies leiden. 

Dmitry Lashin COO

Als verantwoordelijke voor al onze teeltactiviteiten bij Wholesum, wil ik altijd controle houden over onze locaties, zowel in de VS als in Mexico. Als ik PYLOT raadpleeg, beschik ik altijd over de meest recente informatie en kan ik datagedreven beslissingen nemen voor onze bedrijven. De juiste gegevens beschikbaar hebben is essentieel voor een manager van een bedrijf als Wholesum. PYLOT helpt mij om in controle te blijven zonder al te veel moeite.

Theojary Crisantes Chief Operations Officer

Met PYLOT heb ik alle belangrijke informatie over mijn gewas op één plek, hierdoor kan ik sneller de juiste keuzes maken en reageren op veranderingen in het gewas.

Robert van Dijk Head Grower Citronex

Samen met mijn klanten hebben we PYLOT gekozen als ons platform voor registratie en evaluatie van de teelt. Hier hebben we alle informatie die we nodig hebben op één plek en kan ik tijd besparen en me richten op een betere dienstverlening aan de telers.

Paul Erik Lund Tomato crop adviser

Kom in contact met 1 van onze specialisten

Vul uw gegevens in en uw vraag of opmerking. U hoort snel van ons!

Back to top