Download de brochure voor ons PYLOT Essential platform

Automatisch waarschuwen voor klimaatincidenten

Bij PYLOT zijn we toegewijd om het kweken in high-tech kassen gemakkelijker te maken. Met ons slimme online platform bieden we real-time toegang tot cruciale klimaatparameters, plantmetingen, oogstgegevens, foto's en energiebronnen. Onze missie is om telers en beheerders de tools te geven die ze nodig hebben om hun kasactiviteiten te optimaliseren en buitengewone resultaten te behalen.

We zijn verheugd om ons nieuwste release aan te kondigen, boordevol spannende nieuwe functies die de manier waarop je jouw kas beheert, zullen revolutioneren. Voortbouwend op het succes van Climate Insights 2.0, zijn we nog een stap verder gegaan om jouw ervaring met PYLOT te verbeteren.

Nieuws
Automatisch waarschuwen voor klimaatincidenten

Maak je klaar om je kasactiviteiten naar een hoger niveau te tillen met het automatisch waarschuwen voor klimaatincidenten.

Mis nooit een beat met automatisch waarschuwen

Een van de belangrijkste uitdagingen voor kas telers is het vermogen om snel klimaatanomalieën te detecteren en erop te reageren. Met onze nieuwste update biedt PYLOT nu automatische waarschuwingen voor nieuwe incidenten. Dit betekent dat je onmiddellijk op de hoogte wordt gesteld wanneer er een kritisch probleem is met jouw klimaatinstellingen. Geen gemiste alarmen meer of vertragingen bij het aanpakken van problemen. Ons intelligente systeem houdt een waakzaam oog op jouw kas, zodat jouw planten gedijen in de optimale omgeving.

Naadloze export van gegevens

We begrijpen het belang van gegevensanalyse bij het nemen van geïnformeerde beslissingen voor jouw kas. Daarom hebben we twee downloadknoppen toegevoegd waarmee je klimaatgegevens en plantmetingen rechtstreeks naar Excel kunt exporteren. Met slechts een paar klikken kun je jouw gegevens in een vertrouwd formaat openen en diepgaande analyses uitvoeren op jouw gemak. Dit stelt je in staat waardevolle inzichten te verkrijgen in de prestaties van jouw kas, op gegevens gebaseerde aanpassingen te maken en nog betere resultaten te behalen.

Het kweken gemakkelijker maken

Bij PYLOT is ons doel om de complexe wereld van kasbeheer te vereenvoudigen. Met de nieuwe functie voor automatisch waarschuwen, kun je er zeker van zijn dat jouw kas in goede handen is. Ons platform houdt je op de hoogte, zodat je proactief kunt reageren op eventuele klimaatincidenten en optimale omstandigheden voor jouw planten kunt garanderen. Bovendien stelt de mogelijkheid om gegevens naar Excel te exporteren krachtige analysetools binnen handbereik, waardoor je het volledige potentieel van jouw kas kunt benutten.

Probeer vandaag nog de nieuwe functies van PYLOT!

We nodigen je uit om de kracht van de nieuwste update van PYLOT te ervaren. Ons ondersteuningsteam zal je laten zien hoe automatisch waarschuwen voor klimaatincidenten en naadloze export van gegevens naar Excel jouw kasactiviteiten kunnen transformeren. Sluit je aan bij de groeiende gemeenschap van tevreden telers die PYLOT vertrouwen om hun dagelijkse taken te vereenvoudigen en hun opbrengsten te maximaliseren.

Mis deze kans niet om jouw kas naar nieuwe hoogten te brengen. PYLOT staat klaar om je op elk moment te ondersteunen op jouw weg naar succes. Laten we samen het kweken gemakkelijker maken.

Wilt u alle voordelen van PYLOT Professional zien? Download de PYLOT Professional-brochure en ontdek het zelf!

Download Brochure

Kom in contact met 1 van onze specialisten

Vul uw gegevens in en uw vraag of opmerking. U hoort snel van ons!

Back to top