Download de brochure voor ons PYLOT Essential platform

Uitbreiding van Metrieken in Grafieken/Benchmarking <> Teelten vergelijken

Onze missie is om het best presterende en meest gebruiksvriendelijke platform in de markt te worden. Om het telen makkelijker te maken. Dagelijkse ondersteuning en advies bieden aan telers en managers met behulp van intelligente algoritmen, gepresenteerd in gemakkelijk toegankelijke en begrijpelijke dashboards.

Nieuws
Release-update

Uitbreiding van Metrieken in Grafieken / Benchmarking <> Teelten vergelijken

Grafieken

Vanaf de initiële lancering was en is het gedeelte 'Grafieken' een van de meest populaire functionaliteiten binnen PYLOT. Het heeft een geweldige uitvoering en maakt het mogelijk om grafieken te maken op elk apparaat vanaf elke locatie zónder de operators in de kas af te leiden.

"Grafieken" heeft sinds ons vroege begin verschillende verbeteringen ondergaan, op basis van feedback van onze klanten en expertpanels. Elke gemaakte verbetering ondersteunend aan hun behoeften voor beoordeling en analyse. Steeds weer functionaliteiten toevoegen en  het  bieden van gemakkelijke toegang tot data. Dat is ook één van de redenen waarom onze gebruikers juist de PYLOT-grafieken verkiezen boven andere klimaatpresentatietools.
Goed om te weten: dat we de 5 belangrijkste klimaatcomputers in de branche ondersteunen.

Op basis van feedback van experts introduceren we opnieuw verdere optimalisaties binnen PYLOT. In de nieuwe versie van Grafieken kunt u metrieken selecteren van bepaalde kassen als ook van specifieke teeltcylci. Alle relevante data toegankelijk op een zeer toepasbare en gebruiksvriendelijke manier. Telers ondersteunen in het gemakkelijker toegankelijk maken van hun gegevens, door geoptimaliseerde filters: op basis van hun gewassen, gewasmetingen, verwarming, schermen of zelfs IPM of arbeid!

 Onze volgende ontwikkeling is het toevoegen van het tabblad "Apparatuur" om zodoende gegevens over energieverbruik in Grafieken in te kunnen schakelen. Het is een veelgevraagde functie, vooral nu de gas- en elektriciteitsprijzen volatiel zijn. U kunt het energieverbruik aan dezelfde grafiek toevoegen met klimaatstatistieken en zelfs koppelen aan relatieve oogst – dé perfecte hulpmiddelen voor het analyseren van uw energie-efficiëntie.

Benchmarking <> Teeltvergelijking

Maar dit is nog niet alles! Het vergelijken van gewasstrategieën en het uitvoeren van diepgaande analyses van alle relevante gewascyclusgegevens is momenteel al mogelijk in “PYLOT Professional” via onze Benchmarking-functionaliteit. Deze tool helpt u de beste teeltstrategie van uw gewas te vinden.

Met de nieuwe release hebben we nog een andere, meer logische en slimmere route gecreëerd om teeltcycli te selecteren en te beginnen met benchmarken. Gewascycli kunnen via verschillende knoppen via het PYLOT-platform aan een selectie worden toegevoegd. Dit biedt gemakkelijke toegang met nóg minder muisklikken.

Opnieuw hebben we de volgende stappen gezet om ons platform verder te voltooien. Waarbij we voortdurend zowel de prestaties als gebruiksvriendelijkheid bewaken.
En met de hulp van onze klanten en panelexperts blijven we ons doel ondersteunen: om het telen makkelijker te maken.

Wilt u meer informatie over ons product, neem dan contact op met ons verkoop- of ondersteuningsteam. Zij gidsen u graag persoonlijke door de nieuwe mogelijkheden van deze nieuwe releases!

Kom in contact met 1 van onze specialisten

Vul uw gegevens in en uw vraag of opmerking. U hoort snel van ons!

Back to top