Download de brochure voor ons PYLOT Essential platform

Optimalisaties en nieuwe functionaliteiten

Je zou verwachten dat een jong platform in deze vroege fase na de lancering geen optimalisatie behoeft. Dit is een verkeerde veronderstelling. We interviewen onze klanten voortdurend om feedback te krijgen. Feedback om ons platform te optimaliseren om een ​​echt klantgericht en gebruiksvriendelijk platform te blijven voor investeerders, managers en telers. 

In de afgelopen maanden hebben we verschillende optimalisaties uitgebracht.

Nieuws
Optimalisaties en nieuwe functionaliteiten

Optimalisaties en nieuwe functionaliteiten

Variabele plantdichtheid 

Bij het beheren van uw teeltcycli, het telen volgens plantrecepten of het aanpassen van uw strategie aan de huidige situatie, veranderen telers de plantdichtheid van hun gewas. PYLOT ondersteunt nu het opnemen van dit moment. Dit maakt een betere analyse van uw strategieën mogelijk. 

Benchmarking 

Er zijn nieuwe verbeteringen aangebracht in Benchmarking. Benchmarking maakt het mogelijk om meerdere teeltcycli van verschillende kassen in de loop van de tijd te vergelijken. Met de nieuwe update is er meer informatie zichtbaar op de lijndiagrammen. Het geeft meer duidelijkheid en maakt snel een overzicht van uw kassen en hun prestaties mogelijk. We hebben ook arbeidsgegevens toegevoegd aan de Benchmarking-functionaliteit. 

Het vinden van de beperkende factoren voor uw gewassen of kassen wordt steeds makkelijker en sneller. Dankzij PYLOT kunt u gemakkelijk zoeken naar deze factoren die uw gewas- en kasprestaties beïnvloeden. 

Data Quality Report 

Een goede analyse is alleen mogelijk op basis van betrouwbare gegevens. De Data Quality Report-functionaliteit laat u weten of alle vereiste gegevens zijn ingevoerd en voor u beschikbaar zijn gesteld. PYLOT toont het percentage gegevensvolledigheid. U hoeft niet diep in het rapport te duiken om te begrijpen of uw gegevens volledig zijn of niet. Waar u zich ook bevindt in PYLOT, u kunt altijd zien hoeveel u op uw gegevens kunt vertrouwen. Ten tweede hebben we nieuwe filters toegevoegd waarmee u verschillende data kunt selecteren. Geen irrelevante gegevens meer op het scherm, alleen wat u nodig heeft - waardoor uw efficiëntie toeneemt. 

Plannen Tijdlijn 

Het managen van meerdere teeltcycli en kassen levert over het algemeen een dashboard op met veel data. Om meer duidelijkheid te creëren, hebben we meer selectie- en filterinstellingen toegevoegd in onze sectie Plannen. Dit biedt een beter overzicht en duidelijkheid bij het analyseren van uw planning vs oogst resultaten. 

Dashboard Plan Fact Analysis 

Ons meest gebruikte dashboard “Plan-Fact analysis” heeft een update gekregen. Hoewel het een relatief nieuw dashboard is, krijgen we positieve feedback om de functionaliteit te vergroten en meer inzicht en overzicht te creëren. Met de nieuwe update kunt u eenvoudig een gewenst tijdsbestek selecteren met een nieuwe datumkiezer. Meer gedetailleerde informatie wordt gedeeld via staaf- en lijndiagrammen en we hebben de mogelijkheid toegevoegd om uw gegevens naar Excel te exporteren voor verdere gedetailleerde analyse of integratie met ERP-systemen. 

Zoals u kunt lezen blijven wij ons platform in hoog tempo ontwikkelen voor onze klanten. We luisteren en adopteren snel naar uw vereisten. Allemaal met als doel om voor onze klanten het telen makkelijker te maken. 

Kom in contact met 1 van onze specialisten

Vul uw gegevens in en uw vraag of opmerking. U hoort snel van ons!

Back to top