Ons verhaal

Powered by KUBO

Grip on growing

De wereldbevolking groeit in snel tempo. Voedseltekorten dreigen. Maar telen in regio A is niet hetzelfde als in regio B. Elke omgeving kent zijn eigen uitdagingen. Tegelijkertijd produceren moderne kassen veel meer data. Die data kan helpen om resultaten in regio A te dupliceren naar regio B, maar het uitlezen en interpreteren kost tijd. Professionals die eigenlijk liever bezig zijn met kweken, zijn nu veel tijd kwijt aan die data. En dat is geen klein probleem. Want er zijn al te weinig goed opgeleide telers die kunnen helpen meer onder glas te kweken. Wij zochten en vonden daarom een manier om die data snel toegankelijk en inzichtelijk te maken. En daarmee het beheer van kassen veel eenvoudiger. 

Wij ontwikkelden PYLOT; een Software As A Service-product (SAAS) dat u helpt om telen onder glas op te schalen! PYLOT maakt alle data van de kas op een transparante en overzichtelijke manier beschikbaar. Zodat u op tijd kunt bijsturen en uw kas optimaal kunt beheren. Dankzij het gebruiksvriendelijke realtime overzicht heeft u meer controle. Analyses van verzamelde data helpen u uw bedrijfsvoering te optimaliseren. PYLOT neem uw specialisten veel werk uit handen. En zo kunnen zij terug naar waar ze het verschil maken: de kassen. 

Onze inspiratie voor de toekomst van PYLOT is meerwaarde voor onze klanten. Samen met hen blijven we nieuwe toepassingen ontwikkelen. Met onderscheidende mogelijkheden en bewezen, nuttige functies. Ons belangrijkste doel: Pylot moet het u makkelijker maken. Eenvoud, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn daarbij de belangrijkste waarden. 

Met PYLOT kunt u groeien als teler en/of als ondernemer!