Ons verhaal

Powered by KUBO

Grip on growing

De wereldbevolking groeit in snel tempo. Daardoor dreigt er een voedseltekort te ontstaan. En het is heel belangrijk dat telers aan de groeiende vraag kunnen blijven voldoen. Tegelijkertijd is er meer en meer informatie en data beschikbaar van hightech kassen. Dat maakt het steeds moeilijker om stabiel en winstgevend te produceren. Voor telers en entrepreneurs is dit een grote uitdaging.

Er zijn op dit moment te weinig goed opgeleide telers om de teelt onder glas op te schalen. Wij geloven dat de complexe big data en het beheer van de kas makkelijker kunnen worden gemaakt. En daarmee ook het teeltproces in hightech kassen. Daarom hebben we PYLOT ontwikkeld. PYLOT is een Software As A Service-product (SAAS) dat het telen makkelijker maakt en waarmee u uw activiteiten kunt opschalen!

PYLOT maakt alle data van de kas op een transparante en overzichtelijke manier beschikbaar,

zodat u op tijd kunt bijsturen en uw kas adequaat kunt beheren. Dankzij dit gebruiksvriendelijke realtime overzicht heeft u meer controle en kunt u uw bedrijfsvoering verbeteren. En houdt u meer tijd over voor wat u het liefst doet.

Meerwaarde voor de klant is onze inspiratie voor de toekomst van PYLOT. Samen met onze klanten blijven we nieuwe applicaties ontwikkelen met onderscheidende mogelijkheden en bewezen functies. Altijd met als doel om het u makkelijker te maken. Eenvoud, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn belangrijke waarden. Uiteindelijk moet PYLOT ervoor zorgen dat het telen in hightech kassen zo autonoom mogelijk plaatsvindt. Met PYLOT heeft u de touwtjes weer in handen en kunt u groeien als teler of entrepreneur!