Download de brochure voor ons PYLOT Essential platform

Nieuwe Update - Meer mogelijkheden met Grafieken

Vandaag introduceren we graag nieuwe functionaliteiten binnen Grafieken. Uitbreiding van nieuwe mogelijkheden voor visualisatie van uw gegevens. Helderheid scheppen en uw behoefte aan gedetailleerde analyses ondersteunen. Het Telen Makkelijker maken.

Nieuws
Nieuwe update

Nieuwe Update - Meer mogelijkheden met Grafieken

Er zijn veel handige functies beschikbaar binnen het PYLOT-platform. Grafieken is er één van. Deze functionaliteit presenteert alle relevante parameters, gegenereerd en berekend door uw klimaatcomputer, vanaf één of meerdere locaties. Met Grafieken kunt u eenvoudig uw klimaat- en sensorgegevens combineren met uw plantgegevens. In het gebruik zult u continu de  gebruiksvriendelijkheid en hoge prestaties van het platform ervaren.

Vandaag introduceren we graag een optimalisatie van de functionaliteit Grafieken. We bieden nieuwe mogelijkheden voor visualisatie van uw gegevens. We scheppen graag helderheid en voorzien graag in de behoefte van onze klanten om gedetailleerde analyses te kunnen uitvoeren. Het telen makkelijker maken.

Laten we de nieuwe opties samenvatten:

  • Selecteer uw gewenste kleuren
  • “Highlighten” van grafieklijnen
  • Toevoegen van meerdere schalen
  • Schaal bereiken instellen
  • Schaal links of rechts van de grafiek plaatsen

Selecteer uw gewenste kleuren

Een nieuwe optie welke we hebben gecreëerd, is de mogelijkheid om zelf een kleur te selecteren van uw grafiek lijnen. U kunt uw eigen opstelling maken door te kiezen uit 48 vooraf gedefinieerde kleuren of zelfs een aangepaste kleur maken. Daarnaast kun je helderheid en gradatie aanpassen.

“Highlighten” van grafieklijnen

Selecteer een parameter in de reeks van de grafiek. De parameter wordt benadrukt in de grafiek. Een makkelijke optie om met één klik een beter overzicht te creëren.

Toevoegen van meerdere schalen

Een andere verbetering is de mogelijkheid om meerdere schalen toe te voegen. Er zijn genoeg dagelijkse situaties waarin het nodig is om verschillende parameters met verschillende bereiken te vergelijken, bijvoorbeeld temperatuur in de kas (van 15c tot 25c) en het CO2-doseringsniveau (van 400 ppm tot 1200 ppm) of vergelijkingen voor zonnestraling en stam diameter groei. Dankzij deze update kunt u dergelijke situaties aan. U kunt eenvoudig voor elke parameter een afzonderlijke schaal instellen of deze combineren. Nu kun je echt in detail treden.

Schaal bereiken instellen

Naast het toevoegen van meer schalen, kun je de schaal bereiken aanpassen aan het niveau dat je nodig hebt. Creëren van flexibiliteit.

Schaal links of rechts van de grafiek instellen

Wanneer u verschillende schalen toevoegt, kunt u de schaal ook links of rechts van de grafiek plaatsen. Meer en beter overzicht creëren.

 

Wederom een update welke helpt in de dagelijkse praktijk. Inzicht en overzicht creëren. Maximale flexibiliteit creëren bij het presenteren van uw gegevens en het vervullen van uw analysebehoeften. Grip op Groeien.

Kom in contact met 1 van onze specialisten

Vul uw gegevens in en uw vraag of opmerking. U hoort snel van ons!

Back to top