Download de brochure voor ons PYLOT Essential platform

PYLOT Essential

PYLOT Essential is een smart management system dat data uit hightech kassen analyseert, interpreteert en op een overzichtelijke en eenduidige manier in een gebruiksvriendelijk dashboard presenteert.

PYLOT Essential
What is it all about?

REAL-TIME DATA, OVERAL EN ALTIJD

Als u het maximale uit uw kas wilt halen en de hoogste efficiëntie in uw gewasgroei wilt bereiken, is het niet langer voldoende om alleen te vertrouwen op ervaring, gevoel en intuïtie. In plaats daarvan hebt u realtime, relevante en bruikbare gegevens nodig, op basis waarvan u weloverwogen beslissingen kunt nemen.

Ons platform integreert eenvoudig met andere software, leert, groeit en breidt zich voortdurend uit met nieuwe functies. Zo bent u altijd op de hoogte van de status van uw gewassen en de prestaties van uw kassen. U beschikt over alle tools om te analyseren, beslissingen te nemen en bij te sturen om uw groeistrategie te optimaliseren.

PYLOT gives you data with a purpose.

Benefits

BRUIKBARE DATA 24/7 BINNEN HANDBEREIK

Uw eerste stappen naar data gedreven groeien

24/7 toegankelijk via elk apparaat met een browser

Realtime, bruikbare data onder één dak, gepresenteerd in gebruiksvriendelijke en gedetailleerde grafieken en leesbare dashboards

Eenvoudig te interpreteren en eenvoudig te delen met uw stakeholders, waar u ook bent

BUDGET & HARVEST PLANNING

Elke goede teeltcyclus begint met een goede planning.

PYLOT Essential biedt u een Budget & Harvest Planner om niet alleen uw oogstplannen te budgetteren, maar ook om hun voortgang en resultaten bij te houden.

Plan vooruit door vooraf oogstplannen te maken en deze uiteindelijk te vergelijken met de realtime oogst. Er is geen betere manier om inzicht te krijgen in de de efficiëntie van uw zorgvuldig opgestelde plannen.

CROP CYCLES & PLANT MEASUREMENT REGISTRATIE

Pas uw oogststrategie eenvoudig aan, controleer en vergelijk met realtime data

Met de functie CROP CYCLE & PLAN kunt u plantmetingen uitvoeren. Het houdt ook de klimaatparameters van uw klimaatcomputer bij. Op basis van deze inputs kunt u eenvoudig uw oogststrategie aanpassen, monitoren en vergelijken met realtime data.

Weg met papieren rapporten en Excel-sheets. Deze zijn overbodig met de CROP CYCLE & PLAN functie van PYLOT. In plaats daarvan presenteert PYLOT Essential uw beoogde oogstdoelen en de werkelijke voortgang in gemakkelijk te interpreteren beelden, zodat u het meest nauwkeurige overzicht heeft van uw teeltschema en KPI's.

FULL CLIMATE INTEGRATION

Zorg ervoor dat uw kassen consequent het optimale klimaat hebben voor elk gewastype

Wij bieden volledige klimaatintegratie van uw klimaatcomputers in PYLOT. Dit zorgt ervoor dat alle relevante parameters, gegenereerd en berekend door uw eigen computers, duidelijk worden weergegeven en bruikbaar zijn voor rapportage en analyse.

Met de klimaatgrafieken en alle gebruiksvriendelijke tools vergelijkt u eenvoudig uw klimaat- en sensorgegevens met uw plantgegevens, zodat u voor elk gewas de optimale groeiomgeving borgt.

DASHBOARDING

Blijf op de hoogte van uw oogstdoelen zonder hele spreadsheets met gegevens te hoeven doorpluizen.

Om de gegevens die u via PYLOT verzamelt bruikbaar te maken, moeten ze natuurlijk leesbaar zijn. Daar blinkt de echte kracht van PYLOT Essential in uit middels de dashboards waartoe u 24/7 toegang hebt, vanaf elk apparaat met een browser en van overal ter wereld.

Ze geven gemakkelijk uw maandplan, de werkelijke oogst en de verwachte oogst voor de gekozen periode weer.

Testimonials

Dit zeggen onze klanten over PYLOT Essential

Door het gebruik van PYLOT is de communicatie tussen onze telers en hun adviseurs een stuk efficiënter geworden - alles realtime te zien en te reageren

Onze volgende stap is het actief inzetten van Benchmarking in al onze bedrijven met de hulp van PYLOT

De ondersteuning die we krijgen van het PYLOT team is uitzonderlijk

Mads Ulrik Pedersen

CEO - Pedersen

Wij gebruiken PYLOT inmiddels 3 jaar en hebben al 7 productie locaties aangesloten op het platform.

Persoonlijk ervaar ik het platvorm van zeer toegevoegde waarde. Ik heb toegang tot mijn operationele informatie en de staat van mijn kassen. PYLOT stelt mij in staat om de historische en meest succesvolle teeltcycli te vergelijken met de huidige indicatoren. 

Voor mijn management heeft PYLOT het planningsproces vereenvoudigd en het stelt hen in staat om tijdig te reageren op mogelijke deviaties, nog voordat deze tot potentieel oogstverlies leiden. 

Dmitry Lashin

COO - ROST

Als verantwoordelijke voor al onze teeltactiviteiten bij Wholesum, wil ik altijd controle houden over onze locaties, zowel in de VS als in Mexico. Als ik PYLOT raadpleeg, beschik ik altijd over de meest recente informatie en kan ik datagedreven beslissingen nemen voor onze bedrijven. De juiste gegevens beschikbaar hebben is essentieel voor een manager van een bedrijf als Wholesum. PYLOT helpt mij om in controle te blijven zonder al te veel moeite.

Theojary Crisantes

Chief Operations Officer - Wholesum Farms

Trusted by our customers

VRAAG EEN GRATIS DEMO AAN EN ERVAAR PYLOT ESSENTIAL MET EIGEN OGEN

We bieden een volledig gratis, vrijblijvende demo van het PYLOT-platform. In 30 minuten duik je samen met een van onze experts de tool in en krijg je antwoord op al je vragen.

Back to top